Πως να έρθετε

Ένας πολύπλευρος  προορισμός, που προσφέρει υπέροχες διαδρομές, αξιοθέατα,  πλούσιες εικόνες , γεύσεις και  συναισθήματα!
Το ένδοξο παρελθόν της πόλης δεν είναι ο μόνος λόγος για να την επισκεφθείτε! Ανακαλύψτε τον τόπο πέρα από το μύθο και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ανακαλύψτε την αληθινή Σπάρτη!

Αθήνα – Σπάρτη

Η οδική μετάβαση από την Αθήνα στη Σπάρτη χρειάζεται 2:30 ώρες. Η διαδρομή ακολουθεί τους αυτοκινητόδρομους A6 (Αττική Οδός), A8 (Ελευσίνα-Κόρινθος) και A7 (Κόρινθος-Τρίπολη), και στη συνέχεια τον αυτοκινητόδρομο A71 (Λεύκτρο – Σπάρτη).

Σπάρτη – Καλαμάτα

Η οδική μετάβαση από την Καλαμάτα στη Σπάρτη απαιτεί περίπου μία ώρα. Η διαδρομή ακολουθεί τους αυτοκινητόδρομους Α7 (Καλαμάτα- Τρίπολη) και στη συνέχεια τον αυτοκινητόδρομο A71 (Λεύκτρο – Σπάρτη).

Σπάρτη – Γύθειο

Η οδική μετάβαση από τη Σπάρτη στο Γύθειο που είναι το κοντινότερο λιμάνι απαιτεί γύρω στα 40 λεπτά. Η διαδρομή ακολουθεί την Εθνική Οδό 39 (Σπάρτη-Γύθειο).
ΚΤΕΛ Λακωνίας

Εκτελεί αρκετά καθημερινά δρομολόγια από και προς την Αθήνα. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 3:30 ώρες. Μέσω των δρομολογίων αυτών εξυπηρετούνται και οι γραμμές Σπάρτη-Τρίπολη και Σπάρτη-Κόρινθος. Περισσότερες πληροφορίες για το ΚΤΕΛ εδώ.

Η Σπάρτη δεν διαθέτει απευθείας αεροπορική σύνδεση. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι αυτό της Καλαμάτας το οποίο απέχει 50 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" απέχει 2 ώρες και 50 λεπτά. Για πτήσεις από και προς τα δύο αυτά αεροδρόμια δείτε εδώ: